Den 16/2 var det då dags för Judiths parning. Då hennes blivande "make" Antonio Banderas  bor i Danmark på Hodjas Kennel, blev det en liten  trevlig weekendresa ihop med min väninna Lena. Lena hade dessutom både bra bil och en suverän GPS. Resan gick således utan problem.

Susanne är ju också en mycket duktig fotograf och tog många fina bilder på Judith.

Judith och Antonio föll för varandra direkt och Antonio var trots sin unga ålder en underbar kavaljer.

På Hodjas Kennel möttes vi upp av Susanne och blev bjudna på god mat i trevlig dansk miljö där vackra och mycket sociala Taxar fick oss att njuta av det härliga "hunderiet".

Mycket nöjda efter lyckad parning mellan Antonio och Judith och trevlig samvaro på Hodjas startade vår hemfärd i Lenas röda Astra.

Visst är de underbara dessa danska hus. Dessutom bjuder den charmiga innergården på en perfekt plats för taxar.

Antonio var glad över vår lilla present och ställde villigt upp på bild. Innan vi åkte hem fick vi till vår stora glädje även träffa Trine, Mokkers kennel, och fick en riktigt trevlig stund för lite hundsnack. Ja, även en annan "hemlighet".

Vi passade på att göra lite inköp i Ringsted och då var naturligtvis Judith med. Hon spårade lätt upp små spännande butiker och trevliga danskar. Vi fick nämligen använda spårlinan då kopplet kommit på avvägar.

REKO - Gratis ekonomiprogram (Windows) - EKO e-handel