Trevlig atmosfär med goa vänner. Soligt väder och inte för varmt. Kan det bli bättre? Ja kanske lite för jag saknade verkligen kräftorna på lördagkvällen, det var liksom pricken över i för viltspårprov i skärgården. Visst var det grillade köttet väldigt gott och vi hade det verkligen jättetrevligt vid långbordet, inte tu tal om annat. Stort TACK Västsvenska Dreverklubben för ännu en ett år, jag tror faktiskt det var 5 års- jubileum, med duktiga domare och finfina priser.

Skärgårdvinnare 2012 Viltskräckens XA Svante, tysk terrier som i dag också blev Viltspårchampion. Ägare: Cladia Donat


Basil tillsammans med de goa grabbarna Bengt Holgersson och Göthe Jensen (domarelev), som dömt Basil på dagens spårpprov. 


Susanne Seguel med sin Limpans Ella Fitzgerald.


Inge-Gerd Eriksson med sin duktiga Svaerkes Nagato


Curt Johansson tar stolt emot sin pokal för sin tredjeplacering med duktiga Uddebackens Svante.Till vänster sitter matte Karin. En tjej som sprider glädje vart hon än befinner sig. Go-Karin, Du är toppen!!


Glada pristagare tillsammans med helgens duktiga spårdomare. Stig Lövgren myser när han ser sin duktiga Svante bli placerad på en hedersvärd tredje plats.


Skärgårdvinnare 2012Viltskräckens XA Svante


Lille Jacob vandrade från famn till famn och älskade livet bland alla nya människor.


Ingegärd håller stolt fram sina vackra långhår.


Hedmogläntan var på plats med sina härliga långhårstaxar och Corinne blev 2:a på lördagen och totalt 3:a. Stor GRATTIS Ingegärd och Elof. Så kul!!


REKO - Gratis ekonomiprogram (Windows) - EKO e-handel