2008-09-06 Under ett hällande regn återförenades vi äntligen med Reiduns och Sunes fem söner och deras familjer på valpträff i Geneviken. Valparna är sex månader och kan väl egentligen inte längre kallas valpar, snarare ynglingar, som mycket väl förstod vad det ville säga att vara "man" då de med tjusiga kroppspråk och höga lyft markerade med sina kissningar. Inte var de heller sena med att uppmärksamma mamma Reiduns tjusiga bakdel då hon just slutat löpa och än doftade ljuvligt... Vi gick på poängpromenad med svåra Taxfrågor och vi fikade. Vi hann även med lite blodspår. Gudskelov fick vi upp ett par Agriatält som skydd under en stunds fotografering. Schlicks husse och matte vann tävlingen och fick ett utställningskoppel som pris. Hoppas det kan komma till användning.

Att alla familjer ställde upp och ville komma var fantastiskt roligt och att alla pojkarna var mycket älskade och bodde hos underbara ägare var inte att ta miste på. Schlick "Dacke" kom med sin husse Karl och matte Christina. Albert med sin matte Eva med familj. Benjamin "Max" med sin matte Hanna med familj.  Von Hutten "Theo" med Emma och hennes pojkvän och Ostwald "Joker" med Johan och Kerstin. Dessutom var pojkarnas pappa Sune med för att äntligen få presenteras för "barna". Nog för att de fått fina bilder men det är ju inget mot verkligheten. Sune skötte sig väl och jag tror nu också att han erkände faderskapet och vill ta lite mer ansvar. Lena hade även med sig t vå små tvåbeningar "barnbarn"  som hade lite för mycket spring i benen och inte var jätteroade av allt regnande. De frös och ville hem.. Tyvärr blev det inte så många bilder tagna denna dag då vädret förstörde de flesta fotochanser. När det väl blev lite uppehåll hade de flesta åkt hem.

Inte lätt detta med upppställning men nog ser Dacke fin ut så här..

Joker och matte Kerstin

Benjamin "Max" vackra skall bådar gott för framtiden då husse Anders vill använda honom för jakt på familjens marker i Alingsås

Emma med Von Hutten "Theo", Kerstin med Ostwald "Joker", Hanna med Benjamin "Max", Johanna med Albert och Karl med Schlick "Dacke"

REKO - Gratis ekonomiprogram (Windows) - EKO e-handel